Updates

Lawatan Naib Cancelor Universiti Nilai, YBhg. Dato' Dr. Azhar Ismail serta pegawai-pegawai pengiring ke Pusat Inovasi & Teknologi Koko, LKM, Nilai pada 6 Oktober 2020
 

Kursus Panel Penilaian Sensori Koko LKM Sarawak telah diadakan pada 29 Sept 2020 - 1 Okt 2020, di Pusat Penyelidikan dan Pembangunan Koko, Kota Samarahan, Sarawak.
 

25 Sept 2020: Lawatan kerja YB Dato’ Sri Hajah Nancy Shukri, Menteri Pelancongan, Seni & Budaya, ke Pusat Penyelidikan dan Pembangunan Koko, LKM, Kota Samarahan, Sarawak.
 

Lawatan Kerja Yb Dato’ Dr. Mohd Khairuddin Bin Aman Razali Menteri Perusahaan Perladangan & Komoditi Pusat Penyelidikan Bioteknologi Koko Kkip, Sabah 24 September 2020 (Khamis)
 

24 Sept 2020: Majlis Perasmian STPPK : JSK 2020, di Pusat Penyelidikan & Pembangunan Koko, Bagan Datuk, Perak. Majlis disempurnakan oleh Dr Ahmad Kamil Mohd Jaaffar, Timbalan Ketua Pengarah (Penyelidikan dan Pembangunan).
 

23 Sept 2020, Hari Kedua: Seminar Teknologi Pengeluaran & Produk Koko : Jom Sayang Koko, dianjurkan oleh LKM di Teluk Intan, Perak.
 

22 Sept 2020, Hari Pertama: Seminar Teknologi Pengeluaran & Produk Koko : Jom Sayang Koko, dianjurkan oleh LKM di Teluk Intan, Perak.
 

Lawatan EXCO Kelantan ke Pusat Bioteknologi Lembaga Koko Malaysia KKIP, Sabah
 

Kunjungan hormat Bahagian Industri Koko dan Lada (IKL) ke atas keluarga Allahyarhamah Datuk Norhaini Udin, yang merupakan mantan Ketua Pengarah Lembaga Koko Malaysia (LKM) yang telah meninggal dunia baru-baru ini. 13 September 2020
 

Sesi Konsultasi Prosedur Kerja Pengimportan Produk Tumbuhan (Biji Koko Kering Ke Malaysia, telah diadakan di di Putrajaya, 10 September 2020
 

[Prev] [Next]

Malaysia Cocoa ~ Naturally Nutritious, Deliciously Healthy.


Back